SUMMERCAMP IN ÅG

Hej Jag är en privatperson. Jag kan ge dig en Klar till mycket lättDag 6

Posted by akerste Mon, September 17, 2018 15:36:21

Hej

Jag är en privatperson. Jag kan ge dig en

Klar till mycket lätt. Jag gör en investering

Projekt av alla slag. Jag erbjuder kort-, medium- och medelfristiga lån

på lång sikt. Mitt intresse är 2% per år. Vi vet ingenting om

användningen av lånefonder. Våra överföringar tillhandahålls av en bank

Säkerhet för transaktionen. Jag är redo att hjälpa dig. vår

Processen tar bara 72 timmar för att få ditt lån.

Behovet av att kontakta oss direkt via e-post: morganequentin10@gmail.comäntligen furuvikDag 4

Posted by akerste Sat, July 09, 2011 00:06:10

Det var så spännande inför furuviksdagen så Alfons gick i sömnen, han kom på besök till Åsa och Måns och vi trodde att han ville byta sängkompisar... men ha mumlade bara vidare och gick tillbaka till Stella.

När vi kom till furuvik då tänkte inte stella och måns till utan tog den värsta nya berg & dal banan... den var värre än vilda musen på grönan!!! huj, aldrig igen!

Alfons fokuserade på spel och drog hem både megachips/ostbåge packen och jätte basket boll!

Efter en heldag med djurtittande, karuseller, sockervadd och bad så drog vi vidare till safari campen! Där bodde vi i supercoola Savanntält med världens bästa Johan och Åsa. Morgonen därefter började med bad i sjön Trösken, sen frukost utanför tältet och sedan ersa till Åg.

I Åg badade vi och busade, sen kom Jocke och Diana för att hämta hem Moraagenterna.. Moraföräldrarna lurades kvar och det blev båttur och bad innan det var läggdags efter midnatt..

Dyngsura men gladaDag 3

Posted by akerste Wed, July 06, 2011 21:27:33

På morgonen besteg vi slaggberget igen, vi hade sällskap av Tim, Alex och Bengt. Christine vågade sig bara upp på toppen av jordkällaren.

På eftermiddagen åkte vi till Gävle. Gävle är en cool stad och lantisagenterna fick lite betong under fotsulorna. Mitt på torget finns en hälig fontän. Det var många som skrattade när dom gick förbi dom här glada typerna:

Blog image

Vi åt middag på church street, som tur var åt vi innan vi hittade fontänen. På church street kastar man skräp på golvet och får cowboy hattar under middagen. Agent Stickan och agent kaffe tyckte att det var om att vara tillbaka i Mora...

Väl hemma på murmästargatan så drog agenterna vidare till kompisen Marcus.

Det har varit en bra dag, men i morgon drar vi till Furuvik... och det blir toppen!

Agent SKM

Dåliga rutiner...Dag 3

Posted by akerste Wed, July 06, 2011 09:00:38

Vi ber om ursäkt för dåliga rutiner då Agentmaffian hade i uppdrag att återrapportera till huvudkontoret under gårdagskvällen.

Hönan till ägget, hönan till ägget: Allt under kontroll!

Bergsbestigning, Floppe och en halv wobblerDag 2

Posted by akerste Tue, July 05, 2011 23:38:42

Idag börjde vi dagen med att bestiga slaggberget. Vi fick med både stora och små slaggstenar tillbaka. Sen hade vi kuddkrig, det var roligt.

På kvällen åkte vi en lång båttur. Vi åkte till en ö som kallas räveln (inte röven), där kan man gå långt ut i vattnet på en liten stig under vattnet. Vi såg även fiskar som hoppade.

Vi hittade en groda som heter Floppe. Samtidigt så bet en gädda av Johans ända på mitten, eller var det wobblern.

Vi har kommit till nya nivåer i Plants VS Zombies på lägertantens coooola Ipad.

På eftermiddagen fick vi besök från Sundsvall, det var Alex, Tim, Christine och Bengt. Då lekte vi bl a med vattenballonger och Tim och Alex vattenpistoler.

Nu kommer vi inte ihåg mer, dessutom är det mer intressant att spela spel än att blogga tycker dom 3 agenterna!

KvällsbadDag 1

Posted by akerste Tue, July 05, 2011 10:05:28

Blog imageBrrrrrr! Kallt i vattnet, knott på land!

NedsläppDag 1

Posted by akerste Mon, July 04, 2011 21:25:13

Då är äntligen agent skaran samlad! Farmor/Mormor och Farfar/Morfar skjutsade hit agent Stickan och agent Kaffe Här är ett sammandrag över första dagen: Vi har badat, det var varm, kallt och lite mellan. mest ser vi fram mot att åka till furuvik på torsdag. Vi hittade även 5 döda svalungar på bastuflotten, dom hade ramlat ner tillsammans med sitt bo, kanske hade det blåst för mycket. Vi begravde svalungarna, men det var väldigt knottigt! Vi har hoppat från sten till sten, och passade på att bada med kläderna i dammen. vi har plockat sten vid hyttan. Alfons jagade upp Stella och Måns högt i ett träd, det tyckte dom om! Agent mörtis vill gärna byta namn till agent silverstöm. vi ska tänka på saken! Nu har vi precis tagit kvälls doppet, så det är dax att gosa inne med den gigantiska godis och mys balja som följde med från Mora. God natt!