SUMMERCAMP IN ÅG

SUMMERCAMP IN ÅG

Om bloggen

I den här bloggen följer vi agent stickan, agent kaffe och agent mörtis under deras sommar vecka i Ågs Bruk 2011.

Nedsläpp

Dag 1Posted by akerste Mon, July 04, 2011 21:25:13
Då är äntligen agent skaran samlad! Farmor/Mormor och Farfar/Morfar skjutsade hit agent Stickan och agent Kaffe Här är ett sammandrag över första dagen: Vi har badat, det var varm, kallt och lite mellan. mest ser vi fram mot att åka till furuvik på torsdag. Vi hittade även 5 döda svalungar på bastuflotten, dom hade ramlat ner tillsammans med sitt bo, kanske hade det blåst för mycket. Vi begravde svalungarna, men det var väldigt knottigt! Vi har hoppat från sten till sten, och passade på att bada med kläderna i dammen. vi har plockat sten vid hyttan. Alfons jagade upp Stella och Måns högt i ett träd, det tyckte dom om! Agent mörtis vill gärna byta namn till agent silverstöm. vi ska tänka på saken! Nu har vi precis tagit kvälls doppet, så det är dax att gosa inne med den gigantiska godis och mys balja som följde med från Mora. God natt!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Inspector Jokar Tue, July 05, 2011 08:49:10

God morrgon Agenterna.

Vad härligt att summercampen äntligen är igång! Ni verkar ha haft en perfekt första dag, tråkigt med svalungarna bara. Ni får lova att inte köra slut på gamelagenten direkt, hon börjar bli riktigt gamal vet ni! Jag tycker Silverström låter lite adligare och passar storstadskisen perfekt.

Ha en kanon bra dag med nya äventyr

Hälsningar Inspector Jokar