SUMMERCAMP IN ÅG

SUMMERCAMP IN ÅG

Om bloggen

I den här bloggen följer vi agent stickan, agent kaffe och agent mörtis under deras sommar vecka i Ågs Bruk 2011.

Dyngsura men glada

Dag 3Posted by akerste Wed, July 06, 2011 21:27:33

På morgonen besteg vi slaggberget igen, vi hade sällskap av Tim, Alex och Bengt. Christine vågade sig bara upp på toppen av jordkällaren.

På eftermiddagen åkte vi till Gävle. Gävle är en cool stad och lantisagenterna fick lite betong under fotsulorna. Mitt på torget finns en hälig fontän. Det var många som skrattade när dom gick förbi dom här glada typerna:

Vi åt middag på church street, som tur var åt vi innan vi hittade fontänen. På church street kastar man skräp på golvet och får cowboy hattar under middagen. Agent Stickan och agent kaffe tyckte att det var om att vara tillbaka i Mora...

Väl hemma på murmästargatan så drog agenterna vidare till kompisen Marcus.

Det har varit en bra dag, men i morgon drar vi till Furuvik... och det blir toppen!

Agent SKM


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Inspector Jokar Thu, July 07, 2011 08:15:36

God morgon agenter!

Oj, oj, oj vilken gårdag. Betong under fotsulorna, böta kallingar och skräp på golvet! Det är tur att lantisagenterna inte blir i storstan så länge.

Det rycktas att agenterna ska sova inne hos lejonen inatt, då kanske det är dags för lägertanten att glänsa med sin gamla inövade favorit av Mora träsk, vi kommer till en broo....

Ha en riktigt kuslig natt, over and out

Inspector Jokar